Rólunk

Magyarországon működő vállalkozásoknak minden nap meg kell küzdeniük a piaci pozíciójuk megtartásáért, a likviditásuk megőrzéséért. A nehéz gazdasági helyzeten túl jelentős és folyamatosan változó adminisztrációs előírásoknak kell megfelelniük, melyeknek a betartását az illetékes hatóságok rendszeresen ellenőrzik. A vélt, vagy valós hibás teljesítések és megállapítások sokszor aránytalanul magas bírságok és késedelmi kamatok kiszabásával végződnek.
A HR System Hungary Zrt. teljes körű munkaügyi adminisztrációs szolgáltatást tud biztosítani ügyfelei számára. Legyen szó bérszámfejtésről, TB kifizetőhelyi elszámolásról, munkaerő kölcsönzésről, vagy egy konkrét döntés előkészítéséről, mi mindenben magas színvonalú szolgáltatással állunk partnereink rendelkezésére.

Szolgáltatásainkat támogató rendszerek: Informatikai rendszerünk alapját vállalati Microsoft környezet biztosítja, melynek felhőszolgáltatását kihasználva teljes körű távszolgáltatást is választhatnak partnereink a legnagyobb adatbiztonság mellett.

Microsoft Felhő szolgáltatásunk lehetővé teszi hogy igény szerint a dokumentumokat, nyilvántartásokat interneten keresztül töltsék fel, de természetesen irodánk nyitvatartási idejében a személyes átvételre is van lehetőség.

Terveink között szerepel egy budapesti iroda megnyitására, erről később tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Professzionális szolgáltatások

Barátságos ügyfélszolgálat

Teljes körű adminisztráció

Teljes körű szolgáltatás

Legyen szó bérszámfejtésről, TB
kifizetőhelyi elszámolásról, HR
kiszervezésről, vagy egy konkrét döntést előkészítéséről,
mi mindenben magas színvonalú szolgáltatással állunk
partnereink rendelkezésére.

Szakértelem

Szerződéses partnerünkön keresztül
munkabiztonság, egészségvédelem,
tűz- és környezetvédelem
területén szakképzett kollégák
állnak Ügyfeleink rendelkezésére.
Kollégáink folyamatos továbbképzésével
garantáljuk a naprakész jogszabály
követést és a törvény szerinti
működést.

Tapasztalat

Több, mint 20 éves munkajogi tapasztalat és
több mint 10 éves TB kifizetőhelyi tapasztalat.

TÁMOGATOTT PROJEKT

Kedvezményezett neve:

HR System Hungary Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Támogatott projekt címe:

HR System Hungary Kft. gyártástechnológiájának modernizációja

Pályázat azonosító száma:
VEKOP-1.2.6-20-2020-00861

Szerződött támogatás összege:
25 401 334 Ft

Támogatás mértéke:
70 %

Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

A HR System Hungary Zrt. alapítása óta foglalkozik szabadalmi jogok hasznosításával. 2014 óta rendszeres beszállítója a MÁV Zrt-nek és több vasúti pálya karbantartással javítással foglalkozó társaságnak. A MÁV Zrt-nek szabadalmaztatott, vasúti pálya javításához és felújításához használt műanyag termékeket szállítunk. 2019 áprilisától átvettük a teljes fröccsöntő üzemet, és a termékek előállítását azóta önállóan, saját munkaerő foglalkoztatásával valósítjuk meg. Fejlődésünk fenntartásához és céljaink eléréséhez azonban további jelentős beruházásokra volt szükség. Az új termékek bevezetése újabb jelentős fejlesztést és plusz termelési kapacitást igényelt. A jelenlegi fröccsöntő gépek, már az aktuális termékpalettánk biztonságos és határidőre történő gyártására sem teszi lehetővé.

A korszerű, versenyképes, és energiatakarékos gyártáshoz és az új termékek hasonló színvonalú előállításához szükségünk volt modern, automatizált fröccsöntő gépek és hozzákapcsolt műanyaggranulátum felszívó eszközök beszerzésére.

Vállalkozásunk tevékenységének fejlesztése érdekében technológia fejlesztését valósította meg.

A 36 287 620 Ft összköltségű projekt megvalósításhoz a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programban sikerrel pályáztunk 25 401 334 Ft támogatásra. A projekt keretén belül megvalósult tevékenység célja volt a vállalkozásunk által végzett optikai, réz és Wifi hálózatok tervezéséhez és kivitelezéséhez szükséges technológiák beszerzése, kivitelezési tevékenységünk hatékonyságának javítása, kivitelezési költségeink csökkentése érdekében.

Támogatott projekt befejezési dátuma:
2021.10.18.

A támogatott projekt a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretében valósult meg.

szechenyi