Rólunk

Magyarországon működő vállalkozásoknak minden nap meg kell küzdeniük a piaci pozíciójuk megtartásáért, a likviditásuk megőrzéséért. A nehéz gazdasági helyzeten túl jelentős és folyamatosan változó adminisztrációs előírásoknak kell megfelelniük, melyeknek a betartását az illetékes hatóságok rendszeresen ellenőrzik. A vélt, vagy valós hibás teljesítések és megállapítások sokszor aránytalanul magas bírságok és késedelmi kamatok kiszabásával végződnek.
A HR System Hungary Zrt. teljes körű munkaügyi adminisztrációs szolgáltatást tud biztosítani ügyfelei számára. Legyen szó bérszámfejtésről, TB kifizetőhelyi elszámolásról, munkaerő kölcsönzésről, vagy egy konkrét döntés előkészítéséről, mi mindenben magas színvonalú szolgáltatással állunk partnereink rendelkezésére.

Szolgáltatásainkat támogató rendszerek: Informatikai rendszerünk alapját vállalati Microsoft környezet biztosítja, melynek felhőszolgáltatását kihasználva teljes körű távszolgáltatást is választhatnak partnereink a legnagyobb adatbiztonság mellett.

Microsoft Felhő szolgáltatásunk lehetővé teszi hogy igény szerint a dokumentumokat, nyilvántartásokat interneten keresztül töltsék fel, de természetesen irodánk nyitvatartási idejében a személyes átvételre is van lehetőség.

Terveink között szerepel egy budapesti iroda megnyitására, erről később tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Professzionális szolgáltatások

Barátságos ügyfélszolgálat

Teljes körű adminisztráció

Teljes körű szolgáltatás

Legyen szó bérszámfejtésről, TB
kifizetőhelyi elszámolásról, HR
kiszervezésről, vagy egy konkrét döntést előkészítéséről,
mi mindenben magas színvonalú szolgáltatással állunk
partnereink rendelkezésére.

Szakértelem

Szerződéses partnerünkön keresztül
munkabiztonság, egészségvédelem,
tűz- és környezetvédelem
területén szakképzett kollégák
állnak Ügyfeleink rendelkezésére.
Kollégáink folyamatos továbbképzésével
garantáljuk a naprakész jogszabály
követést és a törvény szerinti
működést.

Tapasztalat

Több, mint 20 éves munkajogi tapasztalat és
több mint 10 éves TB kifizetőhelyi tapasztalat.